قهوه لاوازا کرما اگوستو فورت
Lavazza که در سال 1895 در تورین ایتالیا تأسیس شد، برای چهار نسل متعلق به خانواده ای به همین نام بوده است. لاوازا، هفتمین رست قهوه در جهان، با فروش بیش از 36 درصد در ایتالیا، 3800 کارمند و درآمد 2.24 میلیارد یورو (2019) سهم بازار است.
این شرکت دارای شش سایت تولید، سه در ایتالیا و سه در خارج از کشور است و از طریق شرکت های مرتبط و توزیع کنندگان در بیش از 90 کشور جهان فعالیت می کند. لاوازا 46 درصد از تولید خود را صادر می کند.
Lavazza خود را با ابداع مفهوم هنر ترکیب انواع مختلف قهوه از مناطق مختلف جغرافیایی در سال های اولیه خود می داند و ادعا می کند که این ویژگی متمایز همه محصولاتش است.
امروزه لاوازا از طریق مشارکت مستمر با یک شبکه بین المللی از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی علمی، چهار پلتفرم را در این بخش راه اندازی می کند. در سال 1979 این شرکت مرکز تحقیقات قهوه لوئیجی لاوازا را تاسیس کرد که به مطالعه اسپرسو اختصاص دارد و به شبکه ای متشکل از 50 مدرسه قهوه در سراسر جهان، که در آن هر سال 30000 نفر آموزش می بینند.
از جمله فعالیت های ترویج شده توسط بنیاد لاوازا، که در سال 2002 تأسیس شد، پروژه Tierra است که با مشارکت Rainforest Alliance، تحقیقاتی را برای دستیابی به بهترین کیفیت محصول نهایی با تمرکز بر شرایط زندگی مردم در کشورهای تولید کننده قهوه انجام می دهد.